Mink

Vi har gennem de sidst 3 årtier betjent pelsdyravlerne ud fra en faglig interesse og prioriteret et højt serviceniveau overfor erhvervet.

Og det vil vi også fremover bestræbe os på. Det er naturligt for os at deltage i nationale-, skandinaviske- og internationale kongresser på pelsdyrområdet. Desuden at afholde fagaktuelle foredrag på pelsdyrområdet. Hvad angår plasmacytosesituationen i nordjylland forsøger vi at give al den faglige støtte som vi kan.

Vi er klar til at være din faglige sparringspartner omkring sundhedsmæssige udfordringer på farmen, og sikre at der er styr på medicin, dyrevelfærd og lovgivning. Vi har anskaffet nyt administrativt system, så der er styr på alle veterinære dokumenter, med mulighed for elektronisk overførsel af besøgsrapport, anvendt medicin mm, hvis du skulle få brug for det ved inspektion fra fødevaregion. 

​Derudover råder vi over laboratoriefaciliteter til bakteriologiske undersøgelser, med resultat fra dag til dag , så det bliver muligt at instituere behandling hurtigt - Ved udbrud af fedtede hvalpe, diarre mm.


Obduktioner af døde mink kan foretages på farmen eller ved indlevring på Hospitalet.

Vi tilbyder desuden de lovpligtige kurser i medicinanvendelse på pelsdyrfarme. Som nuværende og nye medarbejdere skal gennemgå. Se under kurser.

Bindslev Dyrehospital
Vesterå 20
9881 Bindslev
Bindslev (+45) 98 93 88 99

Email: info@bindslevdyrehospital.dk

Bindslev Dyrehospital
Østre Strandvej 25A
9990 Skagen
Skagen (+45) 98 44 64 00

Email: info@bindslevdyrehospital.dk

​Følg os på Facebook, og læs seneste nyt.

​Find os på kortet, eller under kontakt